Selectie Top 10 Beste Zorgverzekeringen

Gepubliceerd: 3 jaar geleden Geüpdatet: 2 jaar geleden 0 reacties Terug naar lijst ↑

Selectie Top 10 Beste Zorgverzekeringen

Zorgvuldig samengestelde lijst met de Beste Zorgverzekeringen

Top 10 Beste Zorgverzekeringen

Deze volledig handmatig samengestelde lijst is een top 10 lijst met de beste Zorgverzekeringen die in Nederland verkrijgbaar zijn.

Selectie van de Top 10 Zorgverzekeringen

Bij het selecteren van deze Top 10 Beste lijst, hebben we eerst handmatig gezocht naar relevante Nederlandse websites waarop informatie over zorgverzekeringen met beoordelingen van klanten te vinden is. Hierbij is er gekozen voor Nederlandse websites, omdat het belangrijk is dat de top 10 lijst bestaat uit Zorgverzekeringen die in Nederland af te sluiten zijn en door het Nederlandse publiek als beste beoordeeld worden. Voor deze selectie hebben we o.a. gebruik gemaakt van beoordelingen en ranglijsten op de websites van de Consumentenbond, zorgkiezer.nl, zorgwijzer.nl en Independer.

Verder zijn de zorgverzekeringen geselecteerd op basis van de volgende criteria:

  • Leeftijd 30 jaar
  • Basisverzekering
  • Randstad wonend
  • Man

Samenstelling van de informatie over de zorgverzekeringen

De uitgelichte informatie over de geselecteerde zorgverzekeringen zijn zo veel mogelijk van de websites van de zorgverzekeraars gehaald. Voor de beoordelingen, ervaringen en reviews voor het opstellen van de voor- en nadelen van de zorgverzekeringen is tevens handmatig gezocht naar meer relevante online bronnen uit Nederland. Voor deze selectie hebben we o.a. gebruik gemaakt van beoordelingen, ervaringen en reviews op de websites van o.a.: de Consumentenbond, zorgkiezer.nl, zorgwijzer.nl en Independer.

Top 10 Beste Zorgverzekeringen