Uitzoeken beste mannen parfums best lastig?

Gepubliceerd: 5 jaar geleden Geüpdatet: 5 jaar geleden 0 reacties Terug naar lijst ↑

Uitzoeken beste mannen parfums best lastig?

Je zoekt een lekker geurtje voor je geliefde

Tijd voor een nieuw heren geurtje voor je vriend, man, opa, vader of natuurlijk gewoon jezelf (niet geheel onlogisch)? Heel simpel toch: je begeeft jezelf naar de plaatselijke drogisterij of parfumeriezaak en jij laat jezelf informeren door de dienstdoende vriendelijke dame of heer.

Veel keuze en variatie op de geurmarkt

Maar dan, ondanks de goede bedoelingen van de parfumerie verkoper, raak je toch overdonderd door het intense en immense aanbod heren parfums en prijsverschil. Logisch, want er is veel variatie op de geurmarkt. Van Paco Rabanne 1 Million, DIOR Sauvage en Hugo Boss Boss Bottled en van Chanel ALLURE HOMME tot Joop! Homme: voor iedereen wat wils. Maar na een breed scala aan geurtonen onder je neus te hebben gewapperd, bedank je de vriendelijke Eau the Toilette expert om de geurimpressies te laten bezinken.

Even de boel laten bezinken

Met een kop koffie in de naastgelegen eetgelegenheid pak jij je smartphone erbij om het online herengeuren aanbod maar eens te gaan bekijken. De diverse webshops (bekend en minder bekend) hebben hun eigen lijsten met de bekende mannen luchtjes en je wordt hier eigenlijk niet al veel wijzer van lijkt het.

Probeer eens: de Top 10 Beste Herengeuren 2017

Geen man(nengeur) overboord, wij van Top 10 Beste zijn hier om je te helpen: check eens onze zorgvuldig samengestelde Top 10 lijst van Beste Herengeuren 2017! Deze lijst is zorgvuldig samengesteld en is gebaseerd op verschillende online bronnen.

Top 10 Beste Herengeuren 2017

Ik ben benieuwd of je een keuze hebt kunnen maken! Als je wilt, laat het mij dan even weten via de comments.


Reacties