Samenstelling Top 10 Beste Elektrische fietsen

Gepubliceerd: 5 jaar geleden Geüpdatet: 4 jaar geleden 0 reacties Terug naar lijst ↑

Samenstelling Top 10 Beste Elektrische fietsen

Zorgvuldig geselecteerde lijst met de Beste Elektrische fietsen

Top 10 Beste Elektrische fietsen

Deze volledig handmatig geselecteerde lijst is een top 10 lijst beste elektrische fietsen die in Nederland verkrijgbaar zijn.

Selectie van de Top 10 Beste Elektrische fietsen

Bij het selecteren van deze Top 10 Beste lijst, hebben we eerst handmatig gezocht naar relevante Nederlandse websites en online winkels over/met elektrische fietsen. Hierbij is er gekozen voor Nederlandse websites, omdat het belangrijk is dat de top 10 lijst bestaat uit elektrische fietsen die in Nederland te koop zijn en door het Nederlandse publiek als beste beoordeeld worden. Voor deze selectie hebben we o.a. gebruik gemaakt van beoordelingen en ranglijsten op de websites van de Consumentenbond, de ANWB, Kieskeurig.nl en de Fietsersbond.

Samenstelling van de informatie over de geselecteerde elektrische fietsen

De uitgelichte specificaties van de geselecteerde elektrische fietsen zijn zo veel mogelijk van de websites van de fabrikanten gehaald. Voor de beoordelingen, ervaringen en reviews voor het opstellen van de voor- en nadelen van de elektrische fietsen is tevens handmatig gezocht naar meer relevante online bronnen uit Nederland. Voor deze selectie hebben we o.a. gebruik gemaakt van beoordelingen, ervaringen en reviews op de websites van o.a.: de Consumentenbond, de ANWB, Kieskeurig.nl, de Fietsersbond en Elektrischefietsen.com.

Top 10 Beste Elektrische fietsen

Reacties