Samenstelling Top 10 Beste Kinderwagens

Geüpdatet: 5 jaar geleden Terug naar lijst ↑

Samenstelling Top 10 Beste Kinderwagens

Handmatig samengestelde lijst met de Beste Combi Kinderwagens

Top 10 Beste Kinderwagens

Deze volledig handmatig geselecteerde lijst is een globale top 10 lijst beste kinderwagens voor 1 persoon die van geboorde tot en met peuter te gebruiken zijn (combiwagens). Hierbij waren de volgende selectiecriteria van belang:

  • Combiwagen
    Van geboorte tot en met peuter te gebruiken
  • Geschikt voor gebruik met baby autostoel
    Bijv. Maxi-Cosi baby autostoeltje
  • Geschikt voor gebruik met een reiswieg
  • Buggy-zitje mogelijkheid aanwezig

Selectie van de Top 10 Beste Kinderwagens

Bij het selecteren van deze Top 10 Beste lijst, hebben we eerst handmatig gezocht naar relevante Nederlandse websites en online winkels over/met kinderwagens. Hierbij is er gekozen voor Nederlandse websites, omdat het belangrijk is dat de top 10 lijst bestaat uit kinderwagens die in Nederland te koop zijn en door het Nederlandse publiek als beste beoordeeld worden. Voor deze selectie hebben we o.a. gebruik gemaakt van beoordelingen en ranglijsten op de websites van o.a.: 24Baby, BesteProduct.nl, Ouders van Nu en bol.com.

Samenstelling van de informatie over de geselecteerde kinderwagens

De specificaties van de geselecteerde kinderwagens zijn zo veel mogelijk van de websites van de fabrikanten gehaald. Voor de beoordelingen, ervaringen en reviews voor het opstellen van de voor- en nadelen van de kinderwagens is tevens handmatig gezocht naar meer relevante online bronnen uit zowel Nederland als het buitenland. Voor deze selectie hebben we o.a. gebruik gemaakt van beoordelingen, ervaringen en reviews op de websites van o.a.: de Consumentenbond, ProductReview.com.au, Mumsnet en Pushchair Expert.
Top 10 Beste Kinderwagens


Reacties