Over Top 10 Beste

Top 10 Beste is onderdeel van webRtistik

Deze website is één van onze producten van eigen bodem. webRtistik richt zich op het ontwikkelen van uiteenlopende online producten, waaronder complexe maatwerk WordPress websites en plugins.

Online productontwikkeling vol passie en met oog voor detail sinds 2008

De uitstraling van webRtistik is anders dan anders. Waarom? Omdat het ontwerpen en ontwikkelen van websites en online content voor webRtistik een passie is; geen massaproductie maar een ambacht. Met oog voor detail wordt er naar een eindproduct toegewerkt. Inmiddels voeren we al 9 jaar vol passie met oog voor detail onze online ambacht uit!

Maatwerk Top 10 Beste lijsten

Onze Top 10 Beste lijsten zijn geen geautomatiseerde lijsten. Wij ondervinden namelijk dikwijls dat geautomatiseerde inhoud niet volledig klopt en factoren meeweegt die niet meegenomen horen te worden, zoals rankings en beoordelingen van een algehele website in plaats van het specifieke product en/of dienst. Bij het selecteren van een Top 10 Beste lijst, zoeken we eerst handmatig relevante websites over het product of de dienst waarover we een Top 10 Beste lijst gaan opstellen. Vervolgens proberen we zo veel mogelijk specificaties van de website van de fabricant te halen. Voor de beoordelingen zoeken we tevens handmatig naar relevante beoordelingen en reviews uit diverse online bronnen. Zodoende kunnen er overwogen ‘overall’  bevindingen opgesteld worden.

Onze Top 10 Beste lijsten zijn dus volledig handmatig samengesteld.

Over ons

In 2008 is Vincent begonnen met het volgen van zijn passie voor webontwikkeling in de vorm van zijn eenmanszaak webRtistik. Sinds die tijd staat ook Mariëtte aan zijn zijde om hem te ondersteunen. Inmiddels zijn we een vof.

Mariëtte Timmermans

  • Online communicatie, concept, webcontent, SEO en vormgeving
  • MA Media en Journalistiek / Media als Culturele Industrie
  • BA Communicatie- en Informatiewetenschappen

LinkedIn icon

Vincent Weber

  • Technisch aanspreekpunt webRtistik
  • Software ontwikkelaar, online concepten
  • Ing./BEng, Technische Natuurkunde / Applied Physics

LinkedIn icon