Selectie Top 10 Beste fietszitjes achter

Geüpdatet: 6 jaar geleden Terug naar lijst ↑

Selectie Top 10 Beste fietszitjes achter

Zorgvuldig samengestelde lijst met de beste achterzitjes voor op de fiets (en e-bike)

Top 10 Beste fietszitjes achter

Deze volledig handmatig samengestelde lijst is een top 10 lijst met de beste fietszitjes achter die in Nederland verkrijgbaar zijn.

Selectie van de Top 10 beste fietszitjes achter

Bij het selecteren van deze Top 10 Beste lijst, hebben we eerst handmatig gezocht naar diverse Nederlandse websites die fietsstoeltjes verkopen met beoordelingen van klanten erbij. Hierbij is er gekozen voor Nederlandse websites, omdat het belangrijk is dat de top 10 lijst bestaat uit fietsstoeltjes die in Nederland te koop zijn en door het Nederlandse publiek als beste beoordeeld worden. Na het samenstellen van de lijst is er voor de beoordelingen van sommige achterzitjes tevens gekeken naar buitenlandse websites. Voor deze selectie hebben we gebruik gemaakt van beoordelingen en ranglijsten op de websites van o.a. Bol.com, Fonq, de Bijenkorf en Cadeau.nl.

De samenvattingen van de plus- en minpunten zijn gebaseerd op beoordelingen en ervaringen van o.a. Bol.com, Amazon, Mantel, Evans Cycles, Wiggle, Fonq, Frank, idealo.

Verder zijn de achterzitjes geselecteerd op basis van de volgende criteria:

  • Voldoen aan de geldende veiligheidseisen
  • Ook fietszitjes ertussen die geschikt zijn voor e-bikes
  • Fietszitjes in de selectie voor bagagedrager en/of zadelbuis (frame) bevestiging

Samenstelling van de informatie over de fietszitjes achter

De uitgelichte informatie over de geselecteerde cadeautjes is zo veel mogelijk van de websites van de fabricanten zelf gehaald.

Top 10 Beste fietszitjes achter

Reacties